Bingo var och när som helst med Bingo Online


Spel / fredag, mars 23rd, 2018

Bingo online spelas runt om i världen. Till skillnad från vanliga bingohallar lottar en slumpgenerator fram en boll med ett nummer. Det bästa är att du kan spela var och när som helst.

Bingo spelas genom att varje spelare tilldelas en spelbricka med förtryckta siffror. I en bingohall plockas en boll i taget upp och numret på bollen ropas ut. Online görs det av en slumpgenerator. I en bingohall kryssar spelaren rutorna med uppropade siffror och när rätt mönster av kryssade nummer dyker upp på spelbrickan ropar man bingo. Vinsterna skiljer mellan olika bingospel och även hur många mönster man kan vinna på. I bingo online kryssar du de nummer som kommer men när du vinner behöver du inte ropa bingo, ingen kommer att höra dig. Det finns både 90- och 75 bollarsbingo och det kan skilja sig hur många rutor det finns på spelbrickan. Onlinespelen följer olika teman och kan även vara ett mellanting mellan vanlig bingo och äventyrsspel där du kan vinna vinster vid sidan om spelbrickan.

Det finns flera fördelar med bingo online. Du är inte bunden till en fysisk lokal med bara ett spel. Hela världen är bokstavligen framför dina fötter. Det enda du behöver är en mobiltelefon, en surfplatta eller en dator och givetvis någon form av internetuppkoppling. Det spelar ingen roll om du bor avlägset och har dåliga reseförbindelser. Du kan alltid ta dig till bingo online. Du behöver inte heller ha oceaner av tid, på nätet kan du spela när du vill och hur länge du vill. Oavsett om du har en ledig dag där du passar tvättmaskinen, sitter på busshållplatsen eller är föräldraledig så har du tillgång till förströelse på nätet. Saknar du sällskap? Gå in i chatten och chatta med dina medspelare från hela världen. Du måste inte vara ensam för att spela bingo online.